1 | Obiloviny obsahující lepek (pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kalmut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich) |
2 | Korýši (a výrobky z nich) |
3 | Vejce (a výrobky z nich) |
4 | Ryby (a výrobky z nich) |
5 | Pozemnice olejná (arašídy) (a výrobky z nich) |
6 | Sojové boby (a výrobky z nich) |
7 | Mléko (a výrobky z něj) |
8 | Skořápkové plody (mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich) |
9 | Celer (a výrobky z něj) |
10 | Hořčice (a výrobky z ní) |
11 | Sezamová semena (sezam) (a výrobky z nich) |
12 | Oxid siřičitý a siřičitany v koncentracích vyšších než 10mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2) |
13 | Vlčí bob (a výrobky z něj) |
14 | Měkkýši (a výrobky z nich) |